2000 CREW (obálka s mumií)

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
710 Kč
(sleva 10.00%)
789 Kč

ks   
Autor různí
Kresba různí
Obálka neuvedeno
Překlad různí
Svět Soudce Dredd
Vydavatel CREW
EAN 9788076791978
Formát 24 x 31,7 cm, vázaná
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2022 (první souborné)
CREW SLAVÍ 25 LET!

A k tomu dává sobě i svým čtenářům dárek! Nové vydání kultovních příběhů, které vycházely v úplně prvních číslech původního magazínu CREW!

K začátkům magazín CREW neodmyslitelně patří komiksy z 2000 AD. Soudce Dredd, Sláine, Sinister a Dexter… ti pomáhali otevřít českým čtenářům cestu k dospělejším komiksům. A teď přichází ty nejlepší příběhy z prvních, už dávno vyprodaných čísel!

Nelítostný soudce Dredd bude bojovat nejen s mumií, ale i se Santa Clausem a velmi specifickým kouzelníkem. Nájemní zabijáci Sinister a Dexter vám pomůžou procvičit si nutná slovíčka, Misionář bude šířit víru (a smrt) na nehostinných pláních postapokalyptického světa… a dorazí i vatikánský likvidátor monster Devlin Waugh, aby si zaplaval v krvi! Ne, od 2000 AD prostě nemůžete čekat obvyklé postavy. Ovšem zato můžete čekat, že se na nich bude podílet komiksový výkvět: Simon Bisley, Dan Abnett, Frank Quitely, John Wagner, Sean Phillips, Grant Morrison, Mark Millar či Dermot Power.

Kniha je seznámením s tím nejlepším z magazínu, který ovlivnil celý svět… a z magazínu, který ovlivnil Českou republiku. 2000 AD a CREW opět spolu, v jedné výpravné knize!

Všechno nejlepší k našim narozeninám!