Zabij, nebo budeš zabit 2

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
719 Kč
(sleva 10.00%)
799 Kč

ks   
Autor Ed Brubaker
Kresba Sean Phillips
Překlad Štěpán Kopřiva
Cyklus Zabij nebo budeš zabit 02
Vydavatel BB art
EAN 9788075955685
Formát 17,5 x 26,3 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 264
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
V úvodu druhé knihy série oceňovaných noirových mistrů se pro našeho hrdinu, samozvaného mstitele Dylana, věci konečně začínají obracet k lepšímu. Má od lékaře předepsané správné léky, mstitelskou kariéru zdárně ukončil a jeho osobní démon, zdá se, nenávratně zmizel. Takže je asi všechno v nejlepším pořádku, ne?
No, bylo by, kdyby ruská mafie stále zatvrzele nepátrala po maskovaném muži, který zabil Bogdana, oblíbeného bratrance nejvyššího šéfa. A v momentě, kdy se tato brutální organizace Dylanovi konečně dostane na stopu, bude náš hrdina opět postaven před známou volbu… ZABIJ, NEBO BUDEŠ ZABIT.

Nová úspěšná série ZABIJ, NEBO BUDEŠ ZABIT – od oceňovaných tvůrců komiksů CRIMINAL, FATALE a ZATMÍVAČKA – je podvratný pohled na mstitelský žánr, ultrafialový reflektor osvětlující nefunkční a nespravedlivý svět kolem nás.

---

„Využívá prvky kriminálního žánru a psychologického i nadpřirozeného hororu, aby nám nabídla takový pohled na mstitelský kánon, jaký tady ještě nebyl… Rozhodně to není pro děti – ale ostatní by to určitě neměli propást.“
– Library Journal