World of Warcraft: Mág

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině, Komiksy Nakladatelství CREW
206 Kč
(sleva 10.00%)
229 Kč

ks   
Autor Richard A. Knaak
Kresba Ryo Kawakami
Překlad Zuzana Komprdová
Cyklus World of WarCraft
Svět WarCraft
Vydavatel CREW
EAN 9788076792999
Formát 12,9 x 18,2 cm, brožovaná
Počet stran 168
Rok a pořadí vydání 2023 ((první))
Aodhan pochází z rodiny, která dala Azerothu některé z jeho nejhrdinnějších paladinů a válečníků. Bystrý mladý muž však není na fyzický boj stavěný. Je to hubený knihomol, který si zoufale přeje stát se mágem. Poté, co mu jeho panovačný otec zakáže praktikovat magii, Aodhan uteče z domu, aby se mohl věnovat studiu arkánových umění ve městě Dalaran.

Aodhanův sen, že se jednou stane mocným kouzelníkem, však náhle přeruší hejno modrých draků, kteří Dalaran oblehnou. Ač se mladý mág nachází daleko od domova, dostane se mu pomoci od příbuzného, který mu byl celou dobu nablízku: Krevana, jeho čarodějného strýce. Vychytralý postarší mág po svém útěku z dalaranského vězení vezme vnímavého Aodhana pod svá křídla a společně začnou pracovat na tom, aby zabránili zničení města. Za bezútěšnou situací, v níž se Dalaran ocitl, se však skrývá temné tajemství, a Aodhan je možná jediný, kdo dovede ukončit pletichy, jež město ohrožují. A možná se při tom stane něčím, co by od něj jeho rodina nikdy neočekávala: hrdinou.

Napsal uznávaný spisovatel Richard A. Knaak (World of Warcraft: Hodina stínů) a nakreslil fanoušky oblíbený Ryo Kawakami (Warcraft: Legendy). World of Warcraft: Mág je akcí nabitý příběh o pokušení, moci a hrdinství, který jistě očaruje každého fanouška World of Warcraft!

Další obrázky