Batman 13: Baneovo město, díl druhý

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině, Komiksy Nakladatelství CREW
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Tony King
Kresba John Romita, jr., Mike Norton, Klaus Janson, Jorge Fornés, Mikel Janín, Mitch Gerads, Hugo Petrus
Obálka Tony S. Daniel, Tomeu Morey
Překlad Štěpán Kopřiva
Cyklus Batman 13
Svět DC
Série Batman
Vydavatel CREW
EAN 9788076793545
Formát 16,8 x 25,8, brožovaná
Počet stran 204
Rok a pořadí vydání 2023 ((první))
Bane připravil Batmana o všechno. O domov. O město. O rodinu. Dokonce i Batmanův nejdůvěrnější rádce a nejstarší přítel, Alfréd Pennyworth, leží mrtvý Baneovi u nohou.
Ale teď se Temný rytíř vrací do Gothamu, aby si město vzal zpět. I kdyby se mu však podařilo osvobodit Gotham ze spárů muže, který ho kdysi zlomil, v pozadí čeká další, ještě temnější figura.
V jiné verzi reality se Bruceův otec Thomas Wayne stal Batmanem – surovějším a brutálnějším, než se jeho synovi kdy snilo. V našem světě se spojil s Banem, aby společně přetvořili město k obrazu svému. Thomas totiž v hloubi svého černého srdce věří, že v Gothamu může být jen jeden Batman… což znamená, že Bruce Wayne i všichni jeho spojenci musí být zničeni.
Jeviště pro závěrečný střet tří nejobávanějších postav celého univerza DC je připraveno. A který z Temných rytířů zůstane stát na nohou, až se prach usadí?
Odpověď na tuto otázku naleznete v knize Batman: Baneovo město, díl druhý, ohromujícím vyvrcholení vysoce oceňované batmanovské ságy scenáristy Toma Kinga a kreslířů Mikela Janína, Jorgeho Fornése a Johna Romity Jr.! Třináctá kniha série obsahuje sešity Batman č. 80–85 a Batman Annual č. 4.

Další obrázky