Flash 14: Doba Flashů

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině, Komiksy Nakladatelství CREW
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Joshua Williamson
Kresba Howard Porter, Christian Duce, Carlo Pagulayan, Rafa Sandoval, Brandon Peterson, Jason Paz, Jordi Tarragona, Steven Segovia
Obálka Rafa Sandoval, Arif Prianto, Jordi Tarragona
Překlad Michael Talián
Cyklus Znovuzrozený Flash 14
Svět Flash
Vydavatel CREW
EAN 9788076793729
Formát 16,7 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 208
Rok a pořadí vydání 2023 ((první))
DOBA FLASHŮ!
Příchod nepředstavitelně mocného padoucha Paradoxe ukáže Flashovi, co se stane, když se do souboje superschopností připletou obyčejní lidé.

Barry Allen v tomto dynamickém příběhu poběží, aby zachránil sebe, své blízké i veškerou realitu. Když Paradox pošle na Flashe dalšího tempaře, Godspeeda, musí se hrdina spojit se svým největším nepřítelem – reverzním Flashem.

Celý Flashův odkaz visí na vlásku a jedinou naději na záchranu multiverza představuje muž, který zabil jeho matku. Barry Allen sprintuje k cílové pásce, kde na něj čeká ještě větší hrozba, než jakou si kdy dovedl představit.

Scenárista Joshua Williamson (Batman/Superman, Liga spravedlnosti) spolu se špičkovými výtvarníky Howardem Porterem (JLA) a Rafou Sandovalem (Hal Jordan and the Green Lantern Corps) stupňuje akci v příběhu, který obsahuje prvopočátky Barryho Allena, a pokračuje přes dnešek, až k bombastickému zakončení, jež posouvá Flashe zase o kousek dál. Sbírku tvoří sešity č. 88, č. 750–755 a Flash Annual č. 3.

Další obrázky