Kniha osudu

kategorie: Knihy - beletrie Thrillery
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Brad Meltzer
Vydavatel BB art

Za šest minut bude jeden z nás mrtvý. Byl to náš osud. Nikdo ale netušil, že přichází...

To tvrdí Wes Holloway, kdysi přidrzlý, nafoukaný a ambiciózní asis tent prezidenta, o dni, který navždy změnil jeho život. Onoho čtvrtého července Wes posadil Rona Boylea ? prezidentova starého přítele ? do limuzíny k prezidentskému páru. Než ale cesta skončí, zbude z Wese jen uzlíček nervů a Boyle bude mrtvý. Stane se obětí atentátu vyšinutého násilníka. O osm let později je však zcela zdráv spatřen v Malajsii. Wes ucítí příležitost konečně se oprostit od tíže toho nejhoršího dne, jaký v životě zažil. Snaha zjistit, co se tehdy opravdu stalo, přivede Wese k deset let staré hádance ? prezidentské šifře, kterou před dvěma sty lety vymyslel Thomas Jefferson, a k tajemství, které je ukryto v starobylé symbolice svobodných zednářů.
Co ale Wesovi nedochází, je skutečnost, že kniha osudu v sobě skrývá úplně všechna tajemství. A zejména ta, kvůli kterým stojí za to zemřít.
Kniha osudu. Co asi poví o vás?

?Meltzer si vysloužil právo zařadit se mezi takové velikány, jako jsou John Grisham, Scott Turow nebo David Baldacci.? PEOPLE

?Meltzer dokázal washingtonské intriky podat přirozeně. Posunul tento typ románu o úroveň výš.? NEW YORK DAILY NEWS

?Seznamte se s novým Johnem Grishamem.? MIAMI HERALD