Slepá hrozba

kategorie: Knihy - beletrie Detektivky
224 Kč
(sleva 10.00%)
249 Kč

ks   
Autor Stephen Booth
Vydavatel BB art
Slepá hrozba není vždy jen to, co nevidíme. Může to být i něco, co vidět nechceme nebo nedokážeme. Jak dobře ví i Diane Fryová, která někdy odmítá vidět i to, co má přímo před očima. A jak ví i Ben Cooper, který se sice už dokázal aspoň částečně odtrhnout od rodinné historie, ale vzápětí ho čeká případ, který dokáže vyřešit jen tehdy, když pochopí historii jiné rodiny.

Blíží se květen a pod Černou horou leží vesnice Withens. Není to žádná poklidná víska, ale místo vandalismu, zlodějství a podivných zmizení. A nyní i vraždy. Zabit byl jeden mladý muž ? ubit k smrti a ponechán v opuštěných bažinách, kde ho našli jenom havrani. Ben Cooper už zase naráží jen na hradbu mlčení a tajností.

Diane Fryovou čeká naopak spíš vlna řečí a pobízení, protože rodiče zmizelé Emmy se nehodlají smířit s tím, že by svou dceru už nikdy neviděli. A kupodivu to vypadá, že tento případ, jímž se osvobodila od Coopera a vydala se vlastní cestou, ji ke Cooperovi zase jednou vrací. A vrací ji i k vlastní minulosti.

V kraji mokřin, tmavých skal, opuštěných farem, chátrajících vísek a městečka Edendale, kde zná soused souseda a všichni znají Bena Coopera, zkrátka pořád vládnou předsudky, tajnosti a záhady. A rodinná soudržnost, která ovlivňuje i dva osamělé detektivy.