Gantz 1 - DISTRIBUCE

kategorie: Manga, Kompletní nabídka, Komiksy Nakladatelství CREW, Komiksy V češtině
179 Kč
(sleva 10.00%)
199 Kč

ks   
Autor Hiroja Oku
Kresba Hiroja Oku
Obálka Hiroja Oku
Překlad Anna Křivánková
Cyklus Gantz 01
Vydavatel CREW
EAN 9788074491986
Formát 12,9 x 18,2 cm, brožovaná
Počet stran 224
Rok a pořadí vydání 2013 (první)
"Vaše životy skončily! Jak prožijete ty další, je jen a jen na mně. Tak se věci mají."

Nová manga série - tentokrát pro odrostlejší (a cyničtější) čtenáře: Gantz! První díl z sedmatřicetidílné uzavřené série, která začíná tím, že hrdinu přejede metro... a pak to bude ještě horší. Šílené mimozemské příšery a čím dál masivnější a krvavější souboje. A hrdinové jsou někdy větší parchanti než ty emzáci.

Doporučujeme nejen čtenářům mangy!!!
Naše slova potvrzuje i recenzent Ondřej Hartman, který praví: "Ale nemyslete se, i děj jako takový to má zajímavý, plus některé prvky jsou skutečně fascinující – alespoň pro mě, jakožto neznalce tohoto žánru. Což je zpráva pro všechny nemangáky – zkuste Gantz – za málo peněz získáte hodně zábavy a nikdo vás nenutí kupovat další díl, který vyjde co nevidět." (odkaz na recenzi níže).

Jak dlouho vydržíte ve hře?
Poslední, co si Kei Kurono pamatuje, je, že ho přejelo metro, když se snažil zachránit opilého bezdomovce. Jak hloupá smrt. Ale přesto je stále... naživu?
Ocitl se v místnosti, ze které nemůže odejít, v místnosti se spoustou dalších neznámých lidí. A uprostřed té místnosti je černá koule, která hlásí, že pokud chce zpátky svůj život, musí jít lovit bizarní mimozemšťany. Kei Kurono vstupuje do hry na život a na smrt. Obyčejní lidé vyzbrojeni sci-fi zbraněmi a proti nim bytosti silnější a nebezpečnější než si kdy dokázali představit.

Každé tři měsíce vychází nový díl. Tj. ediční plán Gantz vypadá takto:

Gantz 1: září 2013
Gantz 2: prosinec 2013
Gantz 3: březen 2014
Gantz 4: červen 2014
...a tak dál..