Aquaman 1: Pád do hlubin

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Dan Abnett
Kresba Scot Eaton, různí
Obálka Brad Walker, Andrew Hennessy, Gabe Eltaeb
Překlad Changer the Elder
Cyklus Znovuzrozený Aquaman 01
Svět Aquaman
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075950864
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Jmenuje se Arthur Curry a je známý jako Aquaman. Král Atlantidy. Člen Ligy spravedlnosti. Světový státník. Superhrdina. Spojovací článek mezi světem suchozemců a říší pod hladinou. A pro příliš mnoho lidí také diktátor nevypočitatelného státu. Ale Arthur i jeho milovaná snoubenka Mera jsou odhodlaní dokázat lidstvu, že Atlantida může být mírumilovnou a spravedlivou zemí.
Jenže zatímco se Aquaman snaží vylepšit svůj obraz na veřejnosti, z hlubiny povstávají temné síly odhodlané rozdrtit jeho sny i naděje. Skupina atlanťanských teroristů vyhlásila válku jak svému králi, tak suchozemskému světu. A vrah známý jako Black Manta se nezastaví před ničím, dokud svůj krvavý spor s nenáviděným hrdinou nedotáhne do konce.
Dokáže Aquaman zastavit příliv nedůvěry a krveprolití? Nebo se bude muset obětovat, aby zachránil svět?

Z vln bombastického ZNOVUZROZENÍ HRDINŮ DC povstává AQUAMAN 1: PÁD DO HLUBIN, vzrušující start pro nové čtenáře dobrodružství Krále Sedmi moří. Přináší vám jej scenárista DAN ABNETT (TITANS HUNT, TITANS) a kreslíři jako SCOT EATON (BATMAN & ROBIN ETERNAL), BRAD WALKER (ACTION COMICS), PHILIPPE BRIONES (NEW SUICIDE SQUAD) a další! Obsahuje komiksy AQUAMAN: ZNOVUZROZENÍ a AQUAMAN č. 1–6.