Flash 4: Bezhlavý úprk (USA obálka)

kategorie: Kompletní nabídka, Komiksy Nakladatelství CREW, Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Joshua Williamson
Kresba Carmine Di Giandomenico, Howard Porter, různí
Obálka Carmine di Giandomenico
Překlad Changer the Elder
Cyklus Znovuzrozený Flash 04
Svět Flash
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel CREW
EAN 9788074497346
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 136
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Závod s tokem času!

Po událostech příběhu „Odznak“ se Barry Allen alias Flash a nejrychlejší člověk na světě nachází na rozcestí. Může dál lhát ženě, kterou miluje, a tajit jí svou totožnost? Dokáže napravit pochroumaný vztah s Kid Flashem?
Radu mu nabídne Green Lantern Hal Jordan, ale Flash nemá na přílišné rozhodování čas, protože se vrací jeho největší nepřítel, cestovatel v čase známý jako Reverzní Flash! Eobard Thawne odvleče Iris Westovou do 25. století, aby jí odhalil ta největší z Flashových tajemství... a pak je oba zabil! Flash je následuje do budoucnosti a konečně se dozvídá, proč ho jeho arcinepřítel tolik nenávidí. Ani tyto vědomosti ale možná nebudou stačit k tomu, aby porazil nepřítele, který zná všechny z jeho možných budoucností.

Události Znovuzrození hrdinů DC a výbušného příběhu „Odznak“ pokračují. Budoucnost se odvíjí jako nikdy předtím a svazek FLASH, KNIHA ČTVRTÁ: BEZHLAVÝ ÚPRK představuje epické dobrodružství. Stvořili je pro vás scenárista JOSHUA WILLIAMSON a kreslíři v čele s CARMINEM DI GIANDOMENICEM a HOWARDEM PORTEREM! Obsahuje sešity FLASH č. 23–27.

Obálku tohoto komiksu vytvořil český výtvarník Petr Kopl.