Green Arrow 4: Město pod hvězdou (USA obálka)

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Benjamin Percy
Kresba Juan Ferreyra, různí
Obálka Juan Ferreyra
Překlad Changer the Elder
Cyklus Znovuzrozený Green Arrow 04
Svět Green Arrow
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art + Crew
EAN 9788075952240
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 200
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Seattle čelí nejhorší sérii krizí, jakou pamatuje. Z nebe padají letadla, obrovské budovy se řítí k zemi a městem se šíří požár. Počet obětí stále stoupá a obyvatel se zmocňuje panika. Ve středu toho všeho je tajemná skupina, která tento chaos vyvolává: Devátý kruh. A mají Green Arrowa přímo na mušce.
Green Arrow zformuje skupinu superhrdinských záchranářů. Pomáhá mu nezdolná Black Canary a bystrozraká Red Arrow. Jenže Seattle je v plamenech.
Může Ollie se svým týmem město zachránit a vyřídit Devátý kruh jednou provždy? Nebo snad Devátý kruh své divoké řádění úspěšně završí a konečně zničí Seattle i Green Arrowa?

Ikonické superduo se znovu setkává a má zlo na mušce, to vše v komiksu GREEN ARROW 4: MĚSTO POD HVĚZDOU! Tento svazek ze série bombastických příběhů Znovuzrození hrdinů DC představuje v sáze smaragdového střelce zlomový okamžik. Přináší vám jej scenárista BENJAMIN PERCY (Teen Titans) a kreslíři JUAN FERREYRA (New Suicide Squad), ELEONORA CARLINIOVÁ (Batgirl) a MIRKA ANDOLFOVÁ (DC Comics: Bombshells). Obsahuje sešity GREEN ARROW č. 18–25.