Harley Quinn 4: Volání do zbraně

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Amanda Connerová, Jimmy Palmiotti
Kresba Chad Hardin, John Timms, různí
Obálka Amanda Connerová, Alex Sinclair
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Harley Quinn 04
Svět Batman
Vydavatel BB art
EAN 9788075952561
Formát 17 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Harley Quinn si vytyčila poslání a stále hodlá změnit svět k lepšímu… ale tentokrát za to také dostat zaplaceno! Quinn a její gang Harlejek přijímají zakázky na páchání dobrých skutků, ale i ony si občas ukousnou tak velké sousto, že si s ním ani banda stěží příčetných drsňaček neporadí. A když se navíc jednoduchá pátračka zvrhne v megabitku proti nezranitelnému, mimozemskými řasami posílenému kapitánovi… nastává čas odjet na dovolenou!
Ale pro Harley není žádná cesta do Hollywoodu jen tak ledajaká – samozřejmě si k ní přibrala i práci. Vyznat se v propletenci filmových producentů, začínajících hvězdiček, únosců a kultů není žádný med a naše bledá vládkyně vřavy záhy zjišťuje, že denní chléb lovců lidí může být ještě nebezpečnější než živobytí hrdinky k pronajmutí… Zvlášť když se pokoušíte vyfouknout odměnu Deadshotovi!

Harley si vytrvale klestí cestu životem a na pomoc jí přicházejí hostující hvězdy Poison Ivy a Catwoman!

Tato kniha patří do série NEW 52 a obsahuje komiksy HARLEY QUINN #17–21, DC: SNEAK PEEK: HARLEY QUINN #1 a HARLEY QUINN ROAD TRIP SPECIAL #1 od spoluscenáristů AMANDY CONNEROVÉ a JIMMYHO PALMIOTTIHO (STARFIRE) a mnoha kreslířů včetně CHADA HARDINA (SUPERGIRL) a JOHNA TIMMSE (Nova).

---

„Celkově si HARLEY QUINN skvěle užívám; je trhlá, zábavná a před ničím se nezastaví.“
COMIC BOOK RESOURCES

„Harley Quinn je ryzí radost, komediální, na sebe hláškující antipadouch a protilátka na všechna ty příliš vážná superhrdinská dramata, s nimiž sdílí vesmír.“
NEWSARAMA

„Harley Quinn je postava s komplexní osobností a teď, když otěže převzali Connerová, Palmiotti a Hardin, se jí dostává zacházení, jaké si už dlouho zasloužila.“
IGN