Proroctví náhrdelníku

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Cara J. Stevens
Kresba Cara J. Stevens
Obálka Cara J. Stevens
Překlad Marcel Goliaš
Cyklus Minecraft komiks 03
Svět Minecraft
Vydavatel Computer Press
EAN 9788025149232
Formát 15,2 x 22,8 cm, brožovaná
Počet stran 192
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Phoenix, Vlček a jejich kamarádi jsou zpět – a tentokrát se budou muset porvat o osud celého světa!

Za zdmi starobylého kláštera pěstovali mniši Xenosu zlatá jablka k léčení vesničanů obývajících tento hraniční svět. Mniši také střeží vědění, jež drží všechny obyvatele Xenosu v bezpečí. Jenže nyní jsou všichni proměnění v zombie! Co se v klášteře stalo? Co si počnou obyvatelé Xenosu bez svých ochránců?

Jediný, kdo se může postavit skryté hrozbě a uzdravit mnichy, je Phoenix – malá těžařka, která vyrůstala mezi vesničany a miluje dobrodružství – a její noví přátelé: tajemný poustevník T.H., vlčí štěně a slepička. Dokáže parta dobrodruhů odhalit, kdo udělal z mnichů zombie? A kde se berou ty portály z Podsvětí, z nichž lezou nebezpečná monstra? Zdá se, že mají před sebou mocného protivníka, který se nezastaví před ničím.

---

Cara J. Stevens zbožňuje videohry, sci-fi a psaní povídek. Je autorkou devíti úspěšných knih pro děti, a když zrovna nepracuje nebo neleží na pláži, můžete ji najít při hraní pinballu nebo klasických starých her na Atari.

David Norgren je vývojář indie her a nadšenec do počítačové animace. Je tvůrcem skvělého programu Mine-imator, který slouží k natáčení filmečků ze hry Minecraft, a společně s Eliasem vytvořili úžasnou grafiku k této knize.

Elias Norgren je umělcem a animátorem, který má vlastní ­YouTube kanál, pro nejž vytváří animace a videa s tematikou Minecraftu.