Sebevražedný oddíl 2: K zbláznění příčetná (brož.)

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Rob Williams
Kresba Jim Lee, různí
Obálka Jim Lee, Scott Williams, Alex Sinclair
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Znovuzrozený Sebevražedný oddíl 02
Svět Sebevražedný oddíl
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075950406
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 144
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Operační skupina X pod velením bezohledné ředitelky Amandy Wallerové vpadla do nejlépe střeženého vězeňského zařízení na planetě a „ztopila“ z něj podivuhodnou Černou sféru, kulovitý objekt pocházející z jiné dimenze. Oddíl to stálo jen jednoho člena, kterého obsah sféry rozprášil na atomy. A co že je tedy uvnitř? Samotný kryptonský diktátor generál Zod v celé své megalomanské, svět zničující slávě.
Teď Wallerovou čeká rozhodnutí, co si počít s jednou z nejnebezpečnějších bytostí známého vesmíru. Teoreticky by ten, kdo ovládne Zoda, ovládl i svět. V praxi Černá sféra zamořila celé ústředí Oddílu zářením, které připravuje všechny přítomné o rozum – s výjimkou samotné korunní princezny potrhlosti, Její Bláznovosti, Harley Quinn!
Ale dokáže jedna zbrusu nově příčetná psychiatrička úplně sama učinit přítrž šílenství Černé sféry, porazit Zoda a zabránit, aby Sebevražedný oddíl plně dostál svému jménu?

SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL 2: K ZBLÁZNĚNÍ PŘÍČETNÁ navazuje na výbušné události ZNOVUZROZENÍ HRDINŮ DC a scenárista ROB WILLIAMS a legendární kreslíře JIM LEE vás v něm ohromí vzrušujícím zakončením jednoho z největších úkolů Operační skupiny X! V této knize najdete i několik dalších kratších příběhů, které ilustrovali STEPHEN BYRNE, CARLOS D’ANDA, CHRISTIAN WARD, GIUSEPPE CAMUNCOLI a další. Obsahuje komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 5–8 a samostatný sešit HARLEY QUINN A SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL: APRÍLOVÝ SPECIÁL.