PAC a PUSSY

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
161 Kč
(sleva 10.00%)
179 Kč

ks   
Autor Albrecht Smuten
Kresba Albrecht Smuten
Obálka Albrecht Smuten
Cyklus Pac a Pussy 01
Vydavatel Epocha
EAN 9788075571908
Formát 15 x 14,5 cm, brožovaná
Počet stran 88
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Facebookový fenomén míří do papírové verze, a to s hromadou bonusů. Nakladatelství Epocha vydává sbírku sebraných stripů Pac & Pussy, které se během posledních let staly fenoménem sociálních sítí a nasbíraly desítky tisíc sdílení mezi mnoha tisíci fanoušků fascinovaných svébytným humorem jejich autora.
Víte, co je to Pussy? Teda Pac a Pussy? Pokud ne, pak vězte, že jde o dvě kočky z Facebooku, kde udělaly kariéru jako sarkastické existencialistické mrchy, které máte chuť umazlit k smrti. Úderné, nestydatě zábavné, ale zároveň vypovídající o podstatě života a vesmíru a smyslu existence misky na kočičí žrádlo.
Poprvé na papíře a s bonusy, které se na Facebooku neobjevily a nikdy neobjeví. Knihu také navíc můžete využít jako podestýlku pro křečka, ubalit si z ní cigarety nebo ji dát na hraní kočkám.

---

Albrecht Smuten (*1984)
Po studiu psychologie na Karlově univerzitě začal pracovat jako kreativec v malé reklamní agentuře. Kromě vlastního webkomiksu Pac & Pussy též spravuje oficiální facebookovou stránku Reformované Satanovy Církve. Je velkým fanouškem progresivního metalu a působí jako frontman, skladatel a textař kapely „Tvorba“. Má kočku, ale jenom jednu, a miluje svoji přítelkyni. Tu má taky jenom jednu.