Pevnost 8/2019

kategorie: Časopisy, Novinky
62 Kč
(sleva 10.00%)
69 Kč


VYPRODÁNO

Autor různí
Ilustrace různí
Cyklus Pevnost 207
Vydavatel Ing Kristina Nowakowska
EAN 9771213821003
Formát 21 x 29,5 cm, sešit
Počet stran 90
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Srpnová Pevnost se vydává do širých stepí akce a napětí a dostane vás do těch nejfantastičtějších světů!

Něco končí, něco začíná, jak ví každý správný fanda fantasy. Takže… Další fáze marvelovského filmového universa je definitivně za námi (přinášíme vám velkou recenzi posledního Spider-Mana), ta další už ale klepe na dveře a jsou to pořádné pecky (a ten Blade, vážení, to bude darda největší!). O prvních ukázkách a těšení na Zaklínače od Netflixu ani nemluvě. Hlavně se ale ukázalo, že ani zdaleka neskončila jedna poctivě braková česká akční sága. Franta Kotleta opět otevřel svoje literární řeznictví U Bratrstva krve a poslal germánské a slovanské upíry vzájemně se kosit v bitvě o Stalingrad. To chcete!
Připravili jsme si ale pro vás i spoustu jiného čtení – třeba průřez skvělou edicí Mistrovská díla evropského komiksu nebo shrnutí nejzajímavějších komiksů z ranku epické fantasy na našem trhu. Jako bonus máme ještě hafo recenzí! Čas čarodějnic završil svou trilogii a pořádně jsme se podívali na zoubek Posledního jednorožce v knize, komiksu i filmu. A věděli jste, že bouřlivák české fantastiky Jiří Walker Procházka slaví šedesátiny?
Máme pár recenzí těch počítačových i deskových, ale hlavně si popovídáme o Krvavé nevěstě, nové hororové komedii, která změní váš pohled na společenské hry. Bát se ale jistě budete i u Nočních můr z temnot, které zaprodukoval sám Guillermo del Toro. Reporty ze světa Junktownu a Fantastické Ostravy, stejně jako novinky ze světa geeků a YouTube.
Takže čtěte novou Pevnost, svého průvodce fantastickými světy!