Příběhy z Kernerrenu 1: Za Jitřní štíty

kategorie: Knihy - fantastika Gamebooky, Novinky
719 Kč
(sleva 10.00%)
799 Kč

ks   
Autor Michael Reilly
Obálka Michael Reilly
Ilustrace Michael Reilly
Překlad Jan Kovář
Cyklus Příběhy z Kernerrenu 01
Vydavatel Mytágo
EAN 9788087761861
Formát 15,3 x 22,7 cm, brožovaná
Počet stran 400
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Za Jitřní štíty je dobrodružný fantasy gamebook pro jednoho hráče. Je to napůl kniha s příběhem, napůl hra.

Tvá cesta začíná ve středním Quahnarrenu a přes nehostinné Jitřní štíty tě zavede daleko na jihovýchod až do města Liust, kde na tebe čeká nový život.

Nebezpečný kraj lze projít různými způsoby. Na své cestě potkáš celou řadu přátelských lidí, ale též nevraživých protivníků a hrozivých nestvůr. Budeš čelit výzvám a překážkám, které prověří, zda se umíš správně rozhodnout, a také otestují tvé dovednosti, zkušenosti, odolnost a výdrž.

V prvním svazku dvoudílného dobrodružství vyrazíš ze svého domova do velkoměsta jménem Balquis (ve druhém díle pak přes Jitřní štíty dospěješ do Liustu a svoji dlouhou pouť završíš).

Odhodláš se podstoupit nebezpečnou cestu, plnou útrap a překážek?


1000 číslovaných sekcí
46 celostránkových ilustrací
3 podrobné mapy
přes 40 samostatných menších ilustrací
dvanáctistránkové „kompendium nestvůr“
dodatková pojednání a povídky
bonus: vzácné předměty


Příběhy z Kernerrenu: Za Jitřní štíty, to je ambiciózní nový přírůstek do gamebookového žánru. Jde o první dvě knihy z chystané série o objevování kontinentu jménem Kernerren, přičemž v úvodním dvoudílném dobrodružství čtenář nalezne:

Rozsáhlý propracovaný příběh tvořený zhruba dvěma tisícovkami číslovaných sekcí o více než 280 000 slovech.
Řadu variant, kudy se dát a jak dosáhnout cíle, a s tím související bohatý výběr ze spousty možností a příležitostí k objevování nových věcí i při opakovaném hraní.
Vylepšený systém soubojů s nepřáteli, umožňující hráči využívat v bitvě převahu, a zasazovat tak protivníkům těžší a pádnější údery.
Uzpůsobování vzhledu a atributů hlavní postavy podle hráčových představ díky lepšímu oblečení, částem zbroje, vybavení a zbraním.
Detailně propracovaný fantasy svět překypující jedinečnými lokalitami, postavami a tvory, jenž přináší nekonečné množství zážitků doslova na každém kroku.
Zásadní rozhodnutí v oblasti morálních zásad a víry, která mohou cestu v konečném důsledku velmi usnadnit, či naopak značně zkomplikovat.
Profesionální knižní zpracovaní s množstvím celostránkových (barevných i černobílých) i doplňkových ilustrací.
Dodatečné VZÁCNÉ předměty s jedinečnými vlastnostmi a bonusy, které na cestě přijdou vhod.

Gamebook Za Jitřní štíty obsahuje navíc tyto dodatečné bonusové materiály: krátkou povídku, pojednání o dějinách a významných osobnostech Quahnarrenu, podrobné „Kompendium nestvůr“ a autorův komentář o práci na sérii Příběhy z Quahnarrenu a dalších chystaných titulech z tohoto světa.