Warren XIII.: Šeptající les

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Pro mládež
332 Kč
(sleva 10.00%)
369 Kč

ks   
Autor Tania Del Rio
Obálka Will Staehle
Ilustrace Will Staehle
Překlad Barbora Punge Puchalská
Cyklus Warren XIII 02
Vydavatel Paseka
EAN 9788074328947
Formát 19,5 x 22,2 cm, vázaná
Počet stran 240
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Warren XIII. vás přesvědčí, že vlastnit starobylý hotel se spoustou tajemství není jen tak! Když se jeho potulný ubytovací podnik i s roztomilým chobotnicovitým mazlíčkem Črtíkem, knihovníkem panem Friggsem, šéfkuchařem Bujonem a natvrdlým strýcem Rupertem ztratí v nebezpečném Zlohvozdu, musí se dvanáctiletý klučina vydat na cestu sám. Jenže v lese se to hemží čarodějnicemi, tekutými písky, hady a naštvanými stromy. A aby toho nebylo málo, je tu i Warrenův ďábelský dvojník, který chce získat nad hotelem moc! Stejně jako v díle předcházejícím, v němž náš hrdina pátral po Vševidoucím oku, i tentokrát čeká na čtenáře spousta záhad. Kdo je Worrin a jaké je jeho skutečné jméno? Proč v lese šeptají tajemné hlasy? A co je proboha mízoskveč? To vše je zahaleno v krásném ilustrovaném kabátku, stejně spletitém a zeleném jako strašidelný hvozd.

Del Rio, Tania - Staehle, Will
Tania del Rio se živí psaním a kreslením komiksů, posledních deset let se věnuje zvlášť tvorbě pro mládež. Spolupracuje s nakladatelstvími Marvel, Dark Horse a Archie Comics. Žije v Los Angeles.
Will Staehle, který postavu Warrena vymyslel, je oceňovaný výtvarník a ilustrátor. Vyrostl na komiksech a letní prázdniny trávil prací v designovém studiu svých rodičů ve Wisconsinu. Navrhuje knižní obálky a plakáty a tvoří vlastní komiksy, díky čemuž se mu nedostává času na spaní. Žije v Seattlu.