Punisher MAX: Svět Sovětů

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Garth Ennis
Kresba Jacen Burrows
Obálka Paolo Rivera
Překlad Richard Podaný
Svět Punisher
Série Punisher MAX 16
Vydavatel BB art
EAN 9788075955050
Formát 16,9 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 136
Rok a pořadí vydání 2021 (první)
Někdo si palbou z AK-47 probíjí cestu ruskou mafií v New Yorku. A ten někdo není Punisher.
Když Frank Castle začne zabijáka hledat, najde podivného človíčka s milým úsměvem a touhou po pomstě, která se vyrovná té jeho. Valeriji Stěpanoviči zabralo desítky let a tisíce kilometrů, než se dostal blíž k tomu, kdo zradil jej a jeho kamarády. Z afghánských hor se přes podsvětí rozkládajícího se Ruska dostal až sem, do newyorských ulic. Ale nežene ho jen tuctová ublíženost. To, co se stalo páté rotě gardové výsadkové divize v kopcích jižně od Kábulu, je nepopsatelná noční můra, spíš obludná exploze krutosti než běžný příběh z války.
Teď je čeká práce. Čekají na ně lidé, které nelze nechat naživu. Ale Rusovo vyprávění probudí ve Frankově srdci nějaký dávný hněv – a on zjistí, že takhle blízko k vlastním mezím se ještě nedostal. A že je zralý na rozhodnutí, které už nikdy nevezme zpátky.

PUNISHER: SVĚT SOVĚTŮ napsal Garth Ennis (Hitman, Preacher) a nakreslil Jacen Burrows (Neonomicon, Providence) a obsahuje příběhy č. 1–6.

---

„Tohle je hororový komiks a taky komiks válečný – a otřese s vámi, což dovedou jen ta nejlepší díla z obou žánrů.“ – comicbook.com