Rej stínů

kategorie: Knihy - fantastika Horory, Knihy - fantastika Science fiction, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč


VYPRODÁNO

Autor Sam Weller, Mort Castle, Ray Bradbury, Neil Gaiman, Margaret Atwoodová, Jay Bonansinga, Sam Weller, David Morrell, Thomas F. Monteleone, Lee Martin, Joe Hill, Dan Chaon, John McNally, Joe Meno, Robert McCammon, Ramsey Campbell, Mort Castle, Alice Hoffmanová, John Maclay, Jacquelyn Mitchardová, Gary A. Braunbeck, Bonnie Jo Campbellová, Audrey Niffeneggerová, Charles Yu, Julia Kellerová, Dave Eggers, Bayo Ojikutu, Kelly Linková, Harlan Ellison
Obálka Milan Malík, Alisa Shutová
Překlad Petr Eliáš, Jarmila Emmerová, Eva Hauserová, Mirka Kopicová, Richard Olehla, Lucie Šmejkalová, Julie Žemlová
Vydavatel Plus
EAN 9788025901663
Formát 14 x 20,5 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 424
Rok a pořadí vydání 2013 (první)
Co si představíte, když slyšíte jméno RAY BRADBURY? Možná si vybavíte rakety mířící svou stříbřitou přídí k Marsu nebo bizarní cirkusy, v jejichž manéžích se střídají čísla z jiných světů. Nebo se vydáte do pochmurné budoucnosti, kde se zapalují knihy?… či snad do zapadlého panoptika, kde se po lidské kůži plazí očarované tetování? A možná se vrátíte do poklidných časů v maloměstské Americe, kde vzduchem voní jaro a život je téměř dokonalý… téměř.
RAY BRADBURY je jedinečný vypravěč, básník nevyslovitelného a jeden z nejmilovanějších amerických spisovatelů; je literární titán, jehož pozoruhodná kariéra se táhla přes sedm desetiletí. V této antologii představuje šestadvacet známých a uznávaných autorů fantastiky své nové povídky napsané pro tuto antologii na počest mistra. Povídky plné imaginace, překypující city i potlačované vášně a temných divů.