Zázrak: Kompletní druhá sezóna + PODPIS P. MACKA

kategorie: Novinky, S podpisem, Komiksy V češtině,
599Kč s DPH

ks   
Autor Petr Macek
Kresba Petr Kopl
Obálka Petr Kopl
Cyklus Dechberoucí Zázrak 14 - 25
Vydavatel CZECH NEWS CENTER a.s.
EAN 9788088406181
Formát 16,5 x 25,5 cm, sešit
Rok a pořadí vydání 2022 (první souborné)
Standardní vydání titulu s podpisem duchovního otce a scenáristy v jedné osobě Petra Macka - k objednání ZA ZVLÁŠTNÍCH PODMŃEK:

- objednávat je možné pouze na platbu kartou či převodem, ale na všechny formy odeslání či osobní převzetí (nelze tedy zaslat na dobírku nebo připravit na osobní předání s úhradou až při vyzvednutí)

- expediční doba je prodloužena o cca týden, aby autor mohl knihu podepsat

- podpis je vlastnoruční, na první odpovídající stránce knihy, pokud požadujete podpis na jiném místě, uveďte to v poznámce k objednávce

- věnování je možné na přání, požadavek přesně uveďte v poznámce k objednávce - obchod i autor si vyhrazují právo nevyhovět v případě expresivních, rasistických či obdobně extrémních textů, případně z osobních důvodů

- vrácení je možné pouze z důvodu tiskových či jiných vad knihy

---

ZÁZRAKY NEKONČÍ! Neprodleně po skončení první třináctidílné řady komiksového měsíčníku Dechberoucí Zázrak na ni navázala řada druhá, rámovaná lednem až prosincem 2017. Scenárista Petr Macek a výtvarník Petr Kopl tak mohli pokračovat v dobrodružstvích prvního českého superhrdiny, který přepsal dějiny tuzemského komiksu.
České legendy jako kouzelníka Žita nebo vltavské vodníky tentokrát doplní postavy z exotické indické mytologie Hanuman či Ganéša. Vychutnejte si všech dvanáct čísel druhé sezóny Zázraka pěkně pohromadě!

Kniha Dechberoucí Zázrak: Kompletní druhá sezóna obsahuje sešity 14 až 25 a jako bonus první sešit komiksu SuperKámo. O čem komiks je? Při pokusu odčerpat pomocí moderní technologie tajemnou energii z prastarého golema došlo v Národním muzeu k nehodě. Mladý student David Daneš, který se k incidentu připletl, byl při explozi vystaven neznámému záření, jež mu dodalo nečekané schopnosti. Jaké přesně a na jakém principu fungují, teprve poznává. Protože se ale postavil na stranu práva a pořádku, pro veřejnost je teď superhrdina: ZÁZRAK!