Sestry až za hrob

kategorie: Novinky, Knihy - beletrie Detektivky
314 Kč
(sleva 10.00%)
349 Kč

ks   
Autor Caite Dolan-Leachová
Obálka neuvedeno
Překlad Alžběta Kalinová
Vydavatel Host
EAN 9788075771704
Formát 13,7 x 20,6 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 360
Rok a pořadí vydání 2017 (prvmí)
Ava se vrací na neprosperující rodinnou vinici a znovu musí čelit všemu, před čím už jednou utekla: matce žijící na hraně mezi alkoholismem a demencí, charismatickému, avšak již poněkolikáté ženatému a věčně nepřítomnému otci i budoucnosti, které se před dvěma lety chtěla vyhnout svým odjezdem do Paříže. Ava se rozhodne odhalit tajemství obestírající Zeldinu smrt — sestra prý uhořela ve stodole. Byla to nešťastná náhoda, nebo vražda? A kdo tedy Avě posílá e-maily, nechává ukryté zprávy a směruje její kroky za bývalými milenci, vypůjčenými traktory, zaprášenými láhvemi vína, rodinnými tajemstvími a citovými vazbami, na něž se tak usilovně snažila zapomenout?

Čím více se toho Ava o svém nepředvídatelném dvojčeti dozvídá, tím jasněji si uvědomuje, že nezná pravidla hry, kterou s ní její sestra celý život hrála.

---

Dolan-Leachová obratně splétá chytře vystavěnou záhadu Agathy Christie, vtip Dorothy Parkerové a opilecky ponuré drama Eugena O’Neilla. Ostrý, drásavý příběh opravdové lásky, jakou znají jen dvojčata.
- Kirkus Reviews

Výjimečně promyšlená prvotina Sestry až za hrob pojednává o odcizených dvojčatech, jež si na rodinné vinici hrají na kočku a myš — tento příběh mě neustále udržoval v napětí a nutil mě obracet jednu stránku za druhou až do překvapivého a velmi vydařeného konce.
- Carla Buckleyová, spisovatelka

Důmyslný thriller Caite Dolan-Leachové zkoumá problematické pouto mezi dvojčaty… Číst tento propracovaný román o vinařské rodině jistě čtenáři přinese požitek.
- The New York Times Book Review