Síť přízraků

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Fantasy
152 Kč
(sleva 10.00%)
169 Kč

ks   
Autor Ondřej S. Nečas
Obálka Lubomír Kupčík
Cyklus Kladivo na čaroděje 07
Vydavatel Epocha
EAN 9788074252174
Formát 12,7 x 19,4 cm, brožovaná
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2014 (první)
Sedmý svazek unikátního knižního seriálu psaného v intencích subžánru městské fantasy v hlavní roli s týmem netradičních detektivů bojujících proti nadpřirozenu.

Před pěti sty lety uzavřela čarodějnice svoji duši do svitků s kouzly a hned nato byla upálena. Nyní se vrací a chce svá kouzla zpět. Jejich současní vlastníci se jich však nechtějí jen tak vzdát. Nejenže si na nich založili živnosti, ale rovněž je známo, že má-li kouzlo změnit pána, ten starý musí zemřít.
Po kouzlech ovšem pase více stran z různých důvodů. A nebyl by to Felix Jonáš, aby do toho zmatku neskočit po hlavě. Nečekají ho pouze souboje s čaroději, ale také se bude muset vypořádat s Vincencovou krizí identity, Klaudiinou touhou po dobrých skutcích a jednou pubertální holkou v nesnázích.

Série Kladivo na čaroděje vás zavede do našeho světa, jak ho neznáte… a jak ho ani netoužíte poznat. Alespoň ne na vlastní kůži. Světa magie, temných přízraků, oživlých mrtvol, zabijáků, démonů, psychopatů, nekrofilů, upírů – a to mluvíme jen o kladných hrdinech. Ti, proti kterým bojují, jsou ještě mnohem horší…