Batman DC 3: Liga stínů

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor James Tynion IV.
Kresba Marcio Takara, Christian Duce
Obálka Eddy Barrows, různí
Překlad Petr Zenkl
Cyklus Znovuzrozený Batman Detective Comics 03
Svět Batman
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075950819
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Batwoman, skvělá bojovnice se zločinem, která překonala i ty nejtrpčí zrady. Clayface, napravený padouch, jehož potenciál zastiňují jen jeho ohromné schopnosti. Noví hrdinové jako Azrael, anděl pomsty, a Batwing, který je ve své dokonalé zbroji skutečným temným rytířem. V čele tohoto týmu strážců stojí sám Batman, aby společně s nimi chránil Gotham City.
Brzy se však na světlo dostanou tajemství nejzáhadnější členky týmu, Cassandry Cainové. A stín, který to světlo bude vrhat, bude temnější než vše, co jsme doposud viděli.
Mysleli si, že Liga stínů je jen báchorka – o tajném společenství nihilistických vrahů se šeptalo ledacos, nikdo je ale nikdy neviděl. Nyní ale je ta Liga tady, v Gothamu. Likvidují členy Batmanova týmu jednoho po druhém. A jejich hrozivá vůdkyně, Lady Shiva, chce získat zpátky svou dceru – nebo ji také zlikvidovat.
Dokáže takový útok odrazit Batmanův úhlavní nepřítel Ra’s al Ghul se svou Ligou asasínů? Nebo už jsou tu Stíny natrvalo?

To se dozvíte ve třetí knize BATMAN: DETECTIVE COMICS – LIGA STÍNŮ, která tvoří novou kapitolu uznávané ságy scenáristy JAMESE TYNIONA IV. Spolu s ním se na ní podíleli nadaní kreslíři MARCIO TAKARA (THE FLASH) a CHRISTIAN DUCE (BATMAN AND ROBIN ETERNAL). Kniha obsahuje sešity původně vydané jako DETECTIVE COMICS č. 950–956. Vychází v rámci série ZNOVUZROZENÍ HRDINŮ DC.