Cesta meče: Zbytky dětství (váz.)

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč


VYPRODÁNO

Autor Thomas Day, Mathieu Mariolle
Kresba Federico Ferniani, Jean-Paul Fernandez, Mikael Bourgouin, Yann Tisseron
Obálka Federico Ferniani
Překlad Kateřina Strnadová
Cyklus Cesta meče 01
Vydavatel Zanir
EAN 9788090676596
Formát 24 x 31,7 cm, vázaná
Počet stran 64
Rok a pořadí vydání 2018 (druhé)
Život mladého Mikedžiho, syna Nakamury, jednoho z pánů Japonska 17. století, se od základu změní, když v jejich pevnosti spatří legendárního samuraje jménem Mijamoto Musaši.
Tento silný a v mnoha ohledech velmi kontroverzní muž je nejslavnějším šermířem, jakého kdy Japonsko poznalo. Musaši Mikedžiho přijímá za svého učedníka a společně se vydávají na cesty. Musašiho cesta meče však není určena každému. Jeho učební metody a způsob života v mladém chlapci občas zanechávají poněkud smíšené pocity.

---------


Thomas Day

Thomas Day je francouzský spisovatel sci-fi/fantasy. Od roku 2002, počínaje tituly L’Instinct de l’équarisseur a Le Trône d’ébène publikoval již více jak deset knih. Jeho román La Voie du Sabre byl v roce 2003 oceněn cenou Julia Verlangerer.


Mathieu Mariolle

Mathieu Mariolle se narodil roku 1978 v Paříži a už od útlého dětství měl velmi rád komiksy. Jeho láska ke komiksům mu vydržela do dnešního dne a ač několik let vedl oddělení pro překlad počítačových her, časem se začal plně věnovat psaní scénářů pro komiks na plný úvazek.


Federico Ferniani

Federico Ferniani je původem italský ilustrátor, který věnoval posledních asi deset let ilustracím v různých titulech publikovaných v Evropě či v muzeích archeologie. Kromě své práce designera na volné noze se i nadále značnou měrou podílí svojí kresbou na mnoha současných komiksech.