Liga spravedlnosti 6: Liga nespravedlnosti

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
584 Kč
(sleva 10.00%)
649 Kč

ks   
Autor Geoff Johns
Kresba Doug Mahnke, různí
Obálka Jason Fabok, Brad Anderson
Překlad Ľudovít Plata
Cyklus Liga spravedlnosti 06
Vydavatel BB art
EAN 9788075955784
Formát 17,1 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 256
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Když do našeho světa vtrhli padouši z jiné dimenze zvaní Zločinecký syndikát, hrdiny z Ligy spravedlnosti zlikvidovali v průběhu pár sekund. Pouze díky spojenectví zločinců, vedeným Lexem Luthorem, se podařilo zvrátit situaci a vysvobodit planetu z ocelového sevření nových tyranů.
Nyní je Luthor oslavován jako hrdina. Jeho zločiny mu byly odpuštěny. A on může svobodně pátrat po tajemstvích superhrdinů...
Když se Luthor začne v rámci své odměny domáhat místa v Lize spravedlnosti, nemají Batman, Superman a Wonder Woman jinou možnost, než na to přistoupit. Díky tomu si budou moct na svého největšího nepřítele dohlédnout zblízka – a využít jeho nesmírné geniality v boji proti ještě větším hrozbám, které se už blíží.
Luthor však tvrdí, že se opravdu změnil, a že je připraven využít svých možností k tomu, aby hrdinům pomáhal, nikoliv aby je zničil. Je to pravda? Lež? Tak či onak, Liga spravedlnosti už nikdy nebude jako dříve...

Hvězdný scenárista Geoff Johns (SUPERMAN) a liga nejlepších komiksových kreslířů – mezi jinými Doug Mahnke, Jason Fabok, Ivan Reis a Scott Kolins – přicházejí s nezapomenutelným příběhem o nepřátelích, spojencích a tenké linii, která je dělí.