Věčné zlo

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Geoff Johns
Kresba David Finch
Obálka neuvedeno
Překlad Pavel Švanda
Vydavatel BB art
EAN 9788075952769
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 224
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
ZLO JE RELATIVNÍ!

Něco takového nejmocnější hrdinové světa nečekali.
Zatímco mezi sebou ochránci naší planety řešili svoje vlastní půtky, bytosti z temné dimenze přihlížely. Trpělivě čekaly a plánovaly dokonalý útok.
Poté udeřily. A hrdinové padli.
Liga spravedlnosti je pryč. Nahradil ji Zločinecký syndikát, tyranské vraždící uskupení nadlidí, jejichž schopnosti a osobnosti jsou zvrácenou verzí Supermana, Batmana, Wonder Woman a dalších. Jejich cíl je prostý: vládnout světu. V čele tajného společenství superpadouchů postupovali po celém světě jako armáda a zlikvidovali jakýkoliv odpor. Žádný hrdina se jim nedokázal postavit.
Ale Lex Luthor není hrdina.
Ultraman a zbytek Syndikátu mu nevěnovali dostatečnou pozornost, a tak je nyní Supermanův úhlavní nepřítel poslední nadějí pro Zemi. Aby porazil dobyvatele z temné dimenze, spojí se s nesourodou skupinkou zločinců – a jedním legendárním hrdinou.
Válka se blíží, bitva zlého génia vůči surové síle, důvtipu vůči násilí. Válka takových rozměrů, že může dát zrod ještě smrtonosnějším nepřátelům. A ať prohraje kdokoli, zlo zvítězí.

Úspěšná autorská dvojice GEOFF JOHNS (LIGA SPRAVEDLNOSTI) a DAVID FINCH (BATMAN: TEMNÝ RYTÍŘ) posílá padouchy proti padouchům v zatím nejambicióznějším příběhu New 52 zvaném VĚČNÉ ZLO.

---

„VĚČNÉ ZLO je zábavná a temná jízda, ve které můžou čtenáři fandit záporákům.“ – BLOODY DISGUSTING

„Tohle rozhodně budu číst dál.“ – MTV GEEK

„Úžasné… Kdo by si nechtěl přečíst minisérii, ve které se Johns ponoří mezi superpadoušskou komunitu DC a ukáže válku mezi padouchy našeho světa a Zločineckým syndikátem ze Země-3“? – IGN

„VĚČNÉ ZLO je prostě super počtení. Geoff a Finch se rozhodli uspořádat veliký komiksový večírek a my všichni jsme zvaní.“ – CRAVEONLINE