Vyvolená

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
404 Kč
(sleva 10.00%)
449 Kč


VYPRODÁNO

Autor J. R. Ward
Obálka Emil Křižka
Překlad Jana Pacnerová
Cyklus Bratrstvo černé dýky 15
Vydavatel Baronet
EAN 9788026907657
Formát 12,8 x 20,1 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 520
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Xcor, vůdce Bandy bastardů, odsouzený za velezradu, jíž se dopustil proti Slepému králi, čelí brutálnímu výslechu a trýznivé smrti z rukou Bratrstva černé dýky. Po životě poznamenaném krutostí a zlými skutky je smířený s osudem vojáka, lituje však jediné věci – ztráty posvátné ženy, která mu nikdy nepatřila: Vyvolené Layly.

Layla jediná zná pravdu, která zachrání Xcorovi život. Odhalením jeho oběti a skrytého původu však oba prozradí a zničí vše, co je Layle drahé – včetně role matky jejího milovaného dítěte. Na vážkách mezi láskou a loajalitou musí sebrat veškerou odvahu, aby se postavila proti jediné rodině, kterou má, za jediného muže, jehož kdy bude milovat. A přesto, i kdyby Xcor nějak dosáhl odpuštění, budou se on a Layla muset utkat s ještě větší výzvou: překlenout propast, která dělí jejich světy, aniž by vydláždili cestu do budoucna ještě větší válce, zkáze a smrti.

Do Caldwellu se vrací nebezpečný starý nepřítel, totožnost nového božstva je prozrazena a ve světě Bratrstva černé dýky už nic není jisté ani bezpečné, dokonce ani věrná láska… či osudy, které se dlouho zdály být vytesané do kamene.