Zámek a klíč: Vítejte v Lovecraftu

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
539 Kč
(sleva 10.00%)
599 Kč

ks   
Autor Joe Hill
Kresba Gabriel Rodriguez
Obálka neuvedeno
Překlad Jan Kantůrek
Cyklus Zámek a klíč 01
Vydavatel Comics Centrum
EAN 9788088152972
Formát 15,8 x 24 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2020 (třetí upravené)
Vítejte na Klíčově, tajemné usedlosti v Nové Anglii, s mnoha dveřmi, které změní každého, kdo se do nich odváží vstoupit. A kde přebývá bytost plná nenávisti a zloby, která nebude mít pokoj, dokud se jí nepodaří otevřít ty nejstrašlivější dveře ze všech.

Seznamte se s rodinou Zámkových, jimž je osudem předurčeno stát se strážci tajuplných zázračných klíčů. Nina, Tyler, Kinsey, Bóďa a Duncan se musejí každý zvlášť postavit svým strachům, zastavit šíleného vraha i plíživé zlo, skryté ve studni.

Joe Hill (vlastním jménem Joseph Hillstrom King) je synem známého spisovatele hororů Stephena Kinga. Po svém otci zdědil velké spisovatelské nadání, které se projevilo již v jeho první sbírce povídek 20th Century Ghosts, za kterou byl nominován na několik cen. Jeho další knihy (Černá krabice, Rohy) znají i čtenáři v České republice a i u nás se jim dostalo velkého čtenářského zájmu. Hill se etabloval na poli comicsu právě sérií Zámek a klíč, kterou vytvořil spolu s chilským výtvarníkem Gabrielem Rodriguezem. První sešit vyšel v USA v roce 2008 a od té doby je pravidelně nominován na ceny Eisner Awards a British Fantasy Award. Podle série Zámek a klíč v současnosti vzniká stejnojmenný televizní seriál v produkci Stevena Spielberga.