Živí mrtví 03: Bezpečí za mřížemi

kategorie: Živí mrtví, Kompletní nabídka, Komiksy Nakladatelství CREW, Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Robert Kirkman
Kresba Charlie Adlard
Obálka Tony Moore
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Živí mrtví 03
Svět The Walking Dead
Vydavatel CREW
EAN 9788074490460
Formát 16,6 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 136
Rok a pořadí vydání 2013 (dotisk prvního)
Připravte si brokovnice a doplňte si náboje. Už se blíží třetí vlna Živých mrtvých... a tahle vlna bude ta největší a nejsilnější! Bezpečí za mřížemi? Velký kulový.

Třetí kniha je opravdu zlomová a i těm největším pochybovačům dokáže, že tahle série je opravdu palba... a že se její tvůrci opravdu nezastaví před ničím.

Text praví:
Apokalyptická epidemie se přehnala přes všechny kontinenty. Mrtví vstali a zaútočili na živé. Během několika měsíců se civilizace naprostou zhroutila. Neexistují vlády, nákupní centra, internet ani kabelová televize. Ve světě, který okupují mrtví, se konečně musíme naučit žít.

Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení? Stačí jen vystřílet všechny mrtvé a jsou v bezpečí. Jenže vězení není tak úplně opuštěné... a navíc na hrdiny začíná tvrdě dopadat stres a vyčerpání. A znovu se dokazuje, že mnohem nebezpečnější než mrtví jsou ti živí. U zombií alespoň víte, na čem jste a co od nich můžete čekat. U lidí to nevíte nikdy.