Nic není svaté

kategorie: Novinky, Knihy - beletrie Detektivky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Dennis Lehane
Obálka Ida Saudková
Překlad Petra Andělová
Cyklus Kenzie a Gennarová 03
Vydavatel Epocha
EAN 9788074252556
Formát 13,7 x 20,1 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 360
Rok a pořadí vydání 2015 (první)
Krásná mladá žena zničená žalem zmizela beze stopy. Stejně tak detektiv najatý, aby ji našel. A rovněž spousta peněz. Na scénu vstupují ostřílení soukromí vyšetřovatelé Patrick Kenzie a Angela Gennarová.
Pocházejí z drsných ulic bostonské čtvrti Dorchester, a tak už viděli – a přežili – takřka všechno. Nový případ je však přivádí na neprobádané území, kde není nic svaté. Na území lží a korupce, kde věřit komukoliv může znamenat smrt a každý krok může být poslední.
Strhující příběh tentokrát zavede čtenáře ze známého prostředí Bostonu na exotickou Floridu. Dokážou Angela a Kenzie proniknout skrz spletitou síť lží obklopující svět těch opravdu bohatých a mocných? A jsou vůbec na takové odhalení připraveni? V sázce je tentokrát mnohem víc než jen vyřešení záhadného případu…

Knihám Dennise Lehanea lze propadnout velmi snadno. Za čtivým stylem, napínavým dějem a kousanci cynického humoru se totiž skrývá ošklivá pravda o světě kolem nás, která vnímavému čtenáři nedá usnout. Autor excelentních románů Tajemná řeka, Prokletý ostrov a Sbohem, baby tak znovu potvrzuje, že na poli detektivního thrilleru nemá prakticky žádnou konkurenci.