NHM 25 - Daredevil

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Stan Lee, Frank Miller
Kresba Bill Everett, John Romita jr.
Obálka neuvedeno
Překlad Martin D. Antonín
Svět Daredevil
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 25
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2017 (druhé rozšířené )
Obsah:

DAREDEVILŮV PŮVOD
MUŽ BEZE STRACHU

Muž beze strachu v Česku vyšel pod názvem Rok jedna.

Je slepý, ale ostatní smysly má vybroušené k nadlidské dokonalosti. Matt Murdock je Daredevil, Muž beze strachu.

Nejprve se se Stanem Leem vrátíme na samý počátek v komiksu Daredevil č. 1, a pak dojde na jeden z nejúžasnějších příběhů vydavatelství Marvel Comics, na Muže beze strachu. Nechte se unést definitivní podobou původu jednoho z největších hrdinů Marvelu tak, jak jej ztvárnily ikony Frank Miller a John Romita jr. Sledujte, jak malý chlapec vyrůstá v symbol, v muže odhodlaného vyčistit zkorumpované podsvětí newyorské čtvrti Hells Kitchen.


Obsahuje Daredevil vol. 1 č. 1 a Daredevil: Muž beze strachu č. 1-5.

---

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.