NHM 29 - Blade

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH

ks   
Autor Marv Wolfman, Marc Guggenheim
Kresba Gene Colan, Howard Chaykin
Obálka neuvedeno
Překlad Viktor Páč
Svět Blade
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 29
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,5 x 26,7 cm, vázaná
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Obsah:

JMENUJE SE... BLADE!
ZASE NEMRTVÍ

Erica Brookse zplodila upírova zrada a pro Marvel je vojákem v první linii v boji proti nadpřirozenu. Blade vtrhl na komiksovou scénu v sedmdesátých letech a propojil marvelovský vesmír s těmi nejtemnějšími hororovými příběhy.
Tato kniha začíná monumentálním prvním střetem Denního chodce se samotným Drákulou a pokračuje jedním z nejvýznamnějších příběhů, ve kterém se utkává s s Wolverinem a S.H.I.E.L.D.em...!


Obsahuje Drákulova hrobka č. 10 a Blade vol. 6 č. 1-6.

---

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.