Ultimate Spider-Man a spol. 12

kategorie: Spider-Man, Kompletní nabídka, Komiksy Nakladatelství CREW, Komiksy V češtině, Novinky
179 Kč
(sleva 10.00%)
199 Kč

ks   
Autor Brian Michael Bendis, Bill Jemas, Mark Millar
Kresba Mark Bagley, Kubert
Překlad 9786660072120
Cyklus Ultimate Spider-Man 12
Svět Spider-Man, X-Men
Vydavatel CREW
EAN neuvedeno
Formát 15,8 x 24 cm, brožovaná
Počet stran 96
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
Ultimate Spider-Man: Návrat Goblina (1. díl)

Ultimate X-Men: Světové turné (1. a 2. díl)

A je to tu! Dvanácté číslo Ultimate Spidermana a spol., ideální číslo nejen pro věrné fandy, ale i pro ty, kteří doteď váhali a chtějí to zkusit. Protože tady se rozjíždí hned dva nové příběhy!
Spider-Manovi, který minule zabodoval s doktorem Ockem, se vrací jeho starý soupeř... vlastně jeho skoro první soupeř. Green Goblin. A je chytřejší, šílenější a nebezpečnější než kdy předtím. A zatímco vyraží Petr Parker na setkání se svou nemesis, X-Meni vyráží na světové turné. Profesor X bude mít šňůru přednášek o mírumilovném soužití, který se, jak správně hádáte, změní v masakr. Z tajemného sanatoria utekl tajemný mutant, který má s profesorem nevyřízené účty. A do toho se objevují i první velké problémy v týmu.
Takže pokud ještě USM nekupujete, neváhejte. Uvidíte, jak vypadá klasický superhrdinský komiks bez brzd - ve světě, kde se může stát cokoliv a kde dostávají slavné hrdiny na starost ještě slavnější autoři... jako třeba Brian Michal Bendis (Powers, Daredevil, Sam a Twitch) či Mark Millar (Kick-Ass - Nářez, Wanted, Superman: Rudá hvězda, Ultimates). Navíc v tomhle čísle najdete i obsáhlý materiál o dějinách klasického Spider-Mana a další část historie X-Menů!

Další obrázky