Superman: Pro zítřek KOMPLET (1. vyd.) (A)

kategorie: Antikvariát Komiksy
600Kč s DPH

ks   
Autor Brian Azzarello
Kresba Jim Lee
Obálka Jim Lee, Scott Williams, Alex Sinclair
Překlad Michael Bronec
Cyklus Pro zítřek 01 - 02
Svět Superman
Vydavatel BB art + Crew
Formát 17,4 x 26,4 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 320
Rok a pořadí vydání 2007 (první)
Druhý díl má vpředu natrženou obálku, jinak stav velmi dobrý.

Miliony lidí zmizely beze stopy. Není nikdo, koho by se tajemná událost nedotkla - a ani Superman není výjimkou.
Stín tragédie přetrvává i po roce. Muž z oceli zůstává sám, se spoustou nezodpovězených otázek. Pro hrdinu, který je zvyklý znát všechny odpovědi, jsou to hotová muka.
A co hůř. Tajuplná událost se opakuje a mizí další lidé.
V sázce je čím dál víc. A s tím, jak se situace vyostřuje, se vynořuje jedna zásadní otázka: Co všechno je Superman ochotný udělat, aby zachránil svět? Co je schopný udělat „pro zítřek"?
Jeden z nejuznávanějších komiksových scénáristů současnosti Brian Azzarello, tvůrce oceňované série 100 kulek či Hellblazer a populární komiksový kreslíř Jim Lee, tvůrce sérií WildC.A.T.s, GEN 13 a Batman: Ticho. Tito legendární tvůrci se spolu s inkerem Scottem Williamsem a expertem na barvy Alexem Sinclairem pustili do práce na největší komiksové ikoně. Spolu stvořili nejosobnější a nejtemnější příběh Muže z oceli.
V dvanácti sešitech je odvyprávěn příběh velké ztráty... a krize víry. Superman musí přijmout fakt, že ani ten největší superhrdina nemůže zachránit každého a že na světě jsou věci, do kterých je možná lepší nezasahovat. Protože následky mohou být zničující.
Přinášíme vám příběh, který znovustvořil Supermanův mýtus.

Další obrázky