Batman DC 4: Deus ex machina (CZ obálka)

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor James Tynion IV.
Kresba Alvaro Martinez, Carmen Carnerová
Obálka Karel Jerie
Překlad Petr Zenkl
Cyklus Znovuzrozený Batman Detective Comics 04
Svět Batman
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075952271
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 144
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Když dával Batman dohromady tým ochránců spravedlnosti, s jejichž pomocí by bojoval se zlem v Gotham City, dělal to zčásti i proto, aby své spojence ochránil před nepřáteli, kteří se na ně zaměřili. Být v jednom týmu ale také znamená mít víc cílů pohromadě a někdy pak může dojít k tomu, že se duchové něčí minulosti stanou problémem všech.
Záhadný Řád sv. Dumase vychovával z Azraele dokonalého zabijáka, a on se pak přesto Řádu vzepřel. Když se potom Řád rozhodne vytvořit dokonalejšího zabijáka, ocitne se Azrael s celým týmem v hledáčku smrtelně nebezpečné umělé inteligence pojmenované Ascalon.
S podobnou magií a mysticismem se setkal Bruce Wayne při svém výcviku, než se stal Batmanem. Bruce chce své přátele zachránit, a proto vyhledá ten nejmocnější magický předmět, který kdy existoval. Božský stroj umí svému majiteli poskytnout veškeré vědění, zodpovědět jakoukoliv otázku… stane se ale v rukou největšího detektiva na světě nebezpečnější zbraní než Ascalon?

Další pokračování oblíbené řady Znovuzrození hrdinů DC od scenáristy JAMESE TYNIONA IV. (DARK DAYS, THE FORGE) a výtvarníka ALVARA MARTINEZE (BATMAN AND ROBIN ETERNAL). Tento díl obsahuje sešity původně vydané jako DETECTIVE COMICS č. 957-962 a jako host zde vystupuje Zatanna Zatarová!