Batman / Fortnite: Bod nula 1

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
71 Kč
(sleva 10.00%)
79 Kč

ks   
Autor neuvedeno
Cyklus Batman Fortnite 01
Svět Batman, Fortnite
Vydavatel CREW
EAN 9772695151008
Formát sešit
Rok a pořadí vydání 2021 (dotisk prvního)
POZOR: NEPOSÍLÁME NA DOBÍRKU!! Pouze komiksy Fortnite (bez dalších titulů) NELZE OBJEDNAT NA DOBÍRKU! Dobírkové objednávky budou bez dalšího automaticky stornovány! - Děkujeme za pochopení.

Na nebi nad Gothamem se objevila trhlina. Zdá se, že každý, kdo jí projde, je přenesen do jiného světa… a tenhle svět přitahuje nejen Batmana, ale i další, dost nebezpečné lidi. Z průzkumu se stává boj o holý život!

Bonus pro hru: speciální oblek pro Harley Quinn!


Komiksová herní událost roku – Batman vstupuje do světa Fortnite!

Fortnite je jednou z nejpopulárnějších multiplayerových akčních her současnosti, Batman je tím nejpopulárnějším superhrdinou vůbec. Co se stane, když se spojí tyhle dva fenomény? Událost roku - šestidílná minisérie, ve které se Batman, spolu s Catwoman a dalšími postavami, dostanou trhlinou v prostoru do světa Fortnite. Do světa, kde je nejen spousta nelítostných a šílených protivníků, ale ve kterém neplatí žádná pravidla. A těžko se hledá cesta ven, když nemáte žádné vzpomínky na minulost, nemůžete mluvit… a na vyřešení záhady máte jen 22 minut, pak se všechno vymaže, včetně vaší paměti, a boj začíná od začátku!

Batman se ale nevzdává.

A pozor! Každý komiks bude obsahovat originální kód, který čtenáři poskytne možnost nového vybavení do hry – a to na všech dostupných přístrojích, ať už je to Playstation, X-Box, Switch, PC, Mac nebo Android. Hned v prvním číslem dostanou hráči nový tematický oblek pro Harley Quinn! A pro majitele všech šesti kódu je připraveno něco opravdu velkého – obrněný batmanovský kostým!